Zorgeloos wonen!

Wilt u zorgeloos wonen tegen een betaalbare prijs en het liefst op een prachtige locatie? Dan laten wij u graag kennis maken met ons unieke woonconcept van service en ontzorging. Uw zelfstandigheid, privacy en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Naar mate uw leeftijd vordert is het belangrijk dat een woning toekomstbestendig is met de juiste voorzieningen voor het geval dit nodig mocht zijn. Het strand, de duinen en het bos maken een groot onderdeel uit van uw woongenot. Het prachtige uitzicht vanuit uw woonkamer of het balkon/terras maakt het tot een aangename woongelegenheid. De centrale ligging tegenover het overdekte winkelcentrum “Duinpassage” met een bushalte voor de deur geven u alle vrijheid om uw leven zo lang mogelijk zelfstandig te blijven leiden.

“De Uyterton” heeft een personenalarmsysteem, waar u in geval van nood 24 uur per dag 7 dagen in de week gebruik van kunt maken. Tevens is er permanent videobewaking in de algemene ruimten aanwezig. Er is een nachtzuster (slaapwacht) aanwezig van 23:00 tot 07:00 uur, die in geval van nood direct beschikbaar is. Uw bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts, ziekenhuis, tandarts of fysiotherapeut verzorgen wij voor u met onze uitgebreide haal- en brengservice. Hetzelfde geldt voor het wegbrengen van recepten en thuisbezorgen van medicijnen als u ziek bent. Voor een aantal voorzieningen hoeft u niet eens de deur uit. In het gebouw zijn een kapsalon, schoonheidsspecialiste, pedicure, fysiotherapeut en een wasserette gevestigd. U kunt gebruik maken van een computer- en fitnessruimte. Onze recreatiezaal is dagelijks geopend voor een kopje koffie en hier kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Wilt u familie of vrienden ontvangen en hen laten logeren na een dag toeren langs de bollenvelden, de visserijhaven of een uitstapje Texel? Dan kunt u naast uw eigen appartement ook gebruik maken van onze logeerkamers.

Directie en medewerkers van Serviceflat “De Uyterton” staan u graag te woord en garanderen u optimaal genieten van een zorgeloze oude dag.